Lange Distelstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Lange Distelstraat - 1031XG - Amsterdam beschikbaar per 2023-11-10 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Lange Distelstraat - 1031XG - Amsterdam
Tijdelijk te huur van +- half november 2023 tot +- half maart 2024. (begin/einde in overleg een week eerder/later)Charmant monumentaal huis, volledig gemeubileerd, helemaal voor jezelf, lekker rustig maar toch dicht bij het centrum. Woonkamer met open keuken, twee kamers boven (1 met twee eenpersoonsbedden, 1 met grote kasten), wasmachine, douche, toilet. Kleine tuin aan de voor- en achterkant, die leidt naar een gemeenschappelijk gazon. Alle gemakken van thuis: een bank om te relaxen en een bureau om te focussen. Alle faciliteiten: wifi, wasmachine, keuken is volledig uitgerust (oven, koelkast etc), beddengoed, etc. Ik zoek 1 of 2 werkende mensen boven de 28. Ik hoop op een goede match, voor mijn rustige, vriendelijke buurtje!250 euro voor gas+elektriciteit is inbegrepen, voor normaal gebruik. Kom je daarboven, dan kost dat extra. Op verzoek stuur ik de stand van de (slimme) meters zodat je weet waar je aan toe bent.Over de foto’s: sommige meubels zijn verschoven en de tuin is gegroeid, maar verder klopt het nog.Heb een rustige, gezellige winter in Amsterdam!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Lange Distelstraat – 1031XG – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Lange Distelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1500
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lange Distelstraat in Amsterdam

Lange Distelstraat in Amsterdam via Kamernet
Lange Distelstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo