Lange Veerstraat in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lange Veerstraat - 2011DB - Haarlem beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lange Veerstraat - 2011DB - Haarlem
Vanaf april komt er een kamer vrij in onze bovenwoning. Het huis staat midden in het centrum van Haarlem, naast de Grote Markt. Je hoort de kerkklokken dus prachtig in je kamer slaan. De keuken, wc en badkamer worden gedeeld met één andere huisgenoot. We zijn op zoek naar iemand vanaf een jaar of 24, die werkt of aan het eind van de studie zit. Mannen hebben helaas niet de voorkeur. Ook kom je samen te wonen met een kat, dus daar moet je wel van houden. De meubels zijn ter overname. Stuur bij interesse een berichtje met wat informatie over jezelf, zodat we wellicht een keer kunnen kennismaken.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lange Veerstraat – 2011DB – Haarlem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Lange Veerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lange Veerstraat in Haarlem

Lange Veerstraat in Haarlem via Kamernet
Lange Veerstraat in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo