Lange Wal in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lange Wal - 6826NG - Arnhem beschikbaar per 2023-10-01 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lange Wal - 6826NG - Arnhem
Huisgenootje gezocht voor massionette woning in Presikhaaf! Direct tegenover het winkelcentrum met o.a. supermarkten en een sportschool + op loop/fietsafstand van park Presikhaaf en de HAN.Jouw eigen ruimte bestaat uit 2 kamers naast elkaar van 7m2 en 3,5m2.Je deelt de woning met maar 1 andere nette en rustige bewoonster. De keuken (van alle gemakken voorzien incl vaatwasser), toilet, ruime woonkamer en badkamer (met ligbad!) zijn gedeeld.De voorkeur gaat absoluut naar een vrouwelijke huisgenoot, welke graag van een nette en rustige leefomgeving geniet en hierbij aan bijdraagt.Het gaat om een tijdelijk contract, maar eventuele verlenging hiervan is bespreekbaar van beide kanten.De huurprijs is excl. internet g/w/l en gemeentelijke belastingen. Deze worden per maand naar rato en verbruik in rekening gebracht.Bezichtiging is op zaterdag 02 september, dus zorg ervoor dat je voor deze tijd reageert. Om in aanmerking te komen vertel over jezelf in je reactie + je huidige baan/inkomen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lange Wal – 6826NG – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Lange Wal en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 410
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lange Wal in Arnhem

Lange Wal in Arnhem via Kamernet
Lange Wal in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo