Langestraat in Huizen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Langestraat - 1271RA - Huizen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Huizen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 53 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Langestraat - 1271RA - Huizen
Een leuke woning in de tijdelijke verhuur in de gezellige dorpskern van Huizen.Bij binnenkomst ziet u een garderobe ,washok en toilet.Vervolgens loop je de huiskamer in waar ook de openkrijgen aanwezig is voorzien van alle inbouw apparatuur.Achter de keuken bevind zich nog een tv kamer die ook gebruikt kan worden als extra slaapkamer.Op de eerste etage bevind zich de master bedroom en badkamer met stortdouche.Deze woning staat ook een een site in de verkoop.Dus bij interesse dient de woning vrij van bewoners en opgeruimd te zijn voor de kijkers.en dus daarom ook in de tijdelijke verhuur.Bij interesse of vragen neem gerust contact op.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Langestraat – 1271RA – Huizen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Huizen aan de Langestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Huizen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Huizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Huizen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 53
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Langestraat in Huizen

Langestraat in Huizen via Kamernet
Langestraat in Huizen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo