Leharstraat in Almelo via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Leharstraat - 7604SK - Almelo beschikbaar per 2023-03-24 in het mooie Almelo. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Leharstraat - 7604SK - Almelo
TE HUUR PER DIRECT Leuke kamer ! INDELING: De kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis en ligt aan een rustig straat die heerlijk gevoel van vrijheid geeft. LIGGING: Alle voorzieningen, zoals diverse verbindingswegen, centrum, …winkel centrum is 8 minuten lopen station en stad is 10 mint fietsen . er is wasmachine op zolder en moderne badkamer en keuken en woonkamerInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Leharstraat – 7604SK – Almelo via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almelo aan de Leharstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almelo. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almelo- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Leharstraat in Almelo

Leharstraat in Almelo via Kamernet
Leharstraat in Almelo via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo