Leidsestraatweg in Woerden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Leidsestraatweg - 3443BX - Woerden beschikbaar per 2023-02-18 in het mooie Woerden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Leidsestraatweg - 3443BX - Woerden
Kamer beschikbaar in gedeeld appartement in Woerden.Ingangsdatum: 1 april, 6 maanden looptijd van het eerste contract.Kosten inbegrepen in de prijs: elektriciteit, internet, water.Borg: 1 maand.Het is vereist om een vast contract of aantoonbaar inkomen te hebben.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Leidsestraatweg – 3443BX – Woerden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Woerden aan de Leidsestraatweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Woerden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Woerden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Woerden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1000
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Leidsestraatweg in Woerden

Leidsestraatweg in Woerden via Kamernet
Leidsestraatweg in Woerden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo