Lente in Dronten via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Lente - 8251NT - Dronten beschikbaar per 2024-07-15 in het mooie Dronten. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Lente - 8251NT - Dronten
Te huur per 15 juli 2024: Ruime en zeer nette studio van 24 m2 met een eigen ingang en oprit / parkeerplaats.De studio is voorzien van een keuken met afzuiging, een koelkast en een inductie-kookplaat. Verder is er een eigen toiletruimte en een douchecabine.Desgewenst kan gebruik worden gemaakt van een aanwezig bed en een zitbank.De totale huurprijs bedraagt €485 per maand en is inclusief gas, water en elektra en gebruik internet. De studio voldoet aan de voorwaarden om huursubsidie te kunnen aanvragen.De locatie betreft een rustige woonwijk gelegen op een golfpark en is op fietsafstand van bijvoorbeeld de Aeres Hogeschool Dronten.De studio zit vast aan ons woonhuis. De nadrukkelijke voorkeur gaat daarom uit naar een rustige student die de weekenden naar huis zal gaan. Voor permanente bewoning wordt niet verhuurd en de huurperiode is maximaal tot het einde van de studie.Als verhuurders hebben we een klikgesprek met de potentiële huurder.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Lente – 8251NT – Dronten via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Dronten aan de Lente en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Dronten. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Dronten wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Dronten- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 485
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lente in Dronten

Lente in Dronten via Kamernet
Lente in Dronten via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo