Leyenbroekerweg in Sittard via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Leyenbroekerweg - 6132CD - Sittard beschikbaar per 2023-10-16 in het mooie Sittard. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Leyenbroekerweg - 6132CD - Sittard
Mooie grote kamer op eerste verdieping in een gezellig studentenhuis. Er is een gezamenlijke keuken met wasmachine en droger en een ruime badkamer, allemaal op de eerste verdieping. Er is een afsluitbare achterplaats voor je fiets of scooter. Je deelt het huis met 3 andere kamerbewoners. De huur is inclusief service kosten, tv en internet. De minimale huurtermijn is 3 maanden, opzegtermijn 1 kalendermaand en de borg is 570 euro en 15 euro borg voor de sleutels.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Leyenbroekerweg – 6132CD – Sittard via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Sittard aan de Leyenbroekerweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Sittard. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Sittard- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 285
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Leyenbroekerweg in Sittard

Leyenbroekerweg in Sittard via Kamernet
Leyenbroekerweg in Sittard via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo