Lijsterstraat in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lijsterstraat - 3514TA - Utrecht beschikbaar per 2023-03-04 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 35 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lijsterstraat - 3514TA - Utrecht
Bij ons komt per 1 mei 2023 woonruimte vrij die wij verhuren op de tweede verdieping van ons woonhuis in de mooie Vogelenbuurt, vlakbij het centrum van Utrecht. Het is semi-zelfstandig, dwz alleen de opgang en wasmachine worden gedeeld. Het is voor één persoon. Het is volledig gemeubileerd (kasten, tafels, stoelen, koelkast etc.). Er is geen bed aanwezig.Het is een ideale plek voor mensen die tijdelijke woonruimte zoeken in Utrecht ivm werk, onderzoek, of stage. Het bestaat uit een slaapkamertje, een woon/zitkamer, halletje en een volledig ingerichte eigen keuken met douche en toilet. Totale opp. is 35 M2. De huur (en borg) is 800 euro inclusief (ook gebruik wasmachine en draadloos Internet). Huurperiode in overleg. Er zijn katten aanwezig in het woonhuis. Wij zoeken een rustige huurder, werkend, niet rokend én die van katten houdt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lijsterstraat – 3514TA – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Lijsterstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 35
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lijsterstraat in Utrecht

Lijsterstraat in Utrecht via Kamernet
Lijsterstraat in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo