Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lipperkerkstraat - 7511CV - Enschede beschikbaar per 2024-08-15 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lipperkerkstraat - 7511CV - Enschede
Hey!!Ben jij een toekomstige of eerstejaars student die op zoek is naar een fantastisch studentenhuis waar je volop kunt genieten van het studentenleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Wij zijn Huize Hoefnix, een gezellig gemengd huis met vier mannen en vier vrouwen. Alle huisgenoten zijn actief in het studentenleven, lid van verschillende studentenverenigingen, sportverenigingen en disputen. Samen eten we regelmatig (op maandag met z’n allen) en chillen we ‘s avonds in onze gezellige woonkamer met een biertje in de hand.We organiseren regelmatig huisavonden en leuke activiteiten het hele jaar door, zoals ons beroemde kerstdiner, datediner en ons huisweekend. Ons huis is gelegen op minder dan vijf minuten van de Oude Markt, vijf minuten van het Saxion en vijftien minuten van de UT.Ons huis heeft alles wat je nodig hebt, zoals een ruime woonkamer, vaatwasser, twee badkamers, wasmachine/droger en een relaxte grote tuin. Ben jij een actief en gezellig persoon die ons huis nóg gezelliger kan maken? Stuur ons dan snel een berichtje en wie weet zien we je binnenkort!! Huize HoefnixInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lipperkerkstraat – 7511CV – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 280
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lipperkerkstraat in Enschede

Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo