Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lipperkerkstraat - 7533AH - Enschede beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lipperkerkstraat - 7533AH - Enschede
Te huur gemeubileerde kamer nabij centrum Enschede €400,- excl. per maandDe kamer is gelegen in een woning welke wordt gedeeld met drie andere huurders. De woning beschikt over een gezamenlijke woonkamer, een keuken voorzien van divers apparatuur en een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.De kamer is voorzien van een laminaatvloer en is ongeveer 20 m2. De kamer is gemeubileerd met een bed met matras, kledingkast en een bureau met stoel.Voorschot voor gas en elektra bedraagt €75,- per maand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lipperkerkstraat – 7533AH – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lipperkerkstraat in Enschede

Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo