Loenermark in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Loenermark - 1025TG - Amsterdam beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Loenermark - 1025TG - Amsterdam
Lieve kamerzoekende, Met spoed ben ik opzoek naar een gezellige (tijdelijke) huisgenoot. Ik ben en sociale meiden met ons eigen leventje in Amsterdam. Vind het belangrijk dat er een gezellige sfeer in huis hangt en iedereen z’n eigen ding kan doen. Ik hou wel van gezelligheid, maar het is geen studenten huis. Over de kamer: – De kamer is +/- 12m2 en is gemeubileerd – Gelegen naast metro station Noord en 5 minuten fietsen van het Noorderpark. (De noord-zuidlijn brengt je binnen 5 minuten naar het centrum en er rijd een nachtbus) – Op 5 minuten loopafstand van het winkelcentrum Buikslotermeerplein waar je de supermarkt, de sportschool en nog veel meer winkels vindt – Je komt op het contract (je hebt een garantstelling nodig) – De borg is ongeveer 2x de kale huur (1200 euro), dit krijg je terug als je verhuisd. Pluspunten: Groot huis, met een chille woonkamer waar we ook regelmatig lekker in chillen Een heerlijk groot balkon, die we nog gezellig willen maken. Een regendouche oven & vaatwasser Wasmachine & DrogerBen jij nu (tijdelijk) opzoek naar een kamer, stuur dan een berichtje naar mij met wie je bent en je telefoonnummer dan neem ik even contact met je op! Linkje naar je Insta of foto wordt gewaardeerd Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Loenermark – 1025TG – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Loenermark en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 680
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Loenermark in Amsterdam

Loenermark in Amsterdam via Kamernet
Loenermark in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo