Lopendediep in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Lopendediep - 9712NW - Groningen beschikbaar per 2023-09-02 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 23 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Lopendediep - 9712NW - Groningen
Ik ga mijn studio onderverhuren van 2 september to 2 october, aangezien ik in die tijd niet in Groningen ben. De studio is gelegen in het stadscentrum, en het UB- Harmoniegebouw-Vismarkt zijn op loopafstand. De studio is gemeubileerd en je beschikt over eigen keuken, douche en toilet. Studio is nieuw en gerenoveerd.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Lopendediep – 9712NW – Groningen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Groningen aan de Lopendediep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 23
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lopendediep in Groningen

Lopendediep in Groningen via Kamernet
Lopendediep in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo