Maanderweg in Ede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Maanderweg - 6711NG - Ede beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Ede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Maanderweg - 6711NG - Ede
DUTCH SPEAKING ONLYBeste kamerzoekende, op de Maanderweg komt een kamer vrij! We zijn een gezellig huis waarbij we het leuk vinden om bij elkaar te zitten en samen naar de sportschool te gaan maar doen ook gewoon ons eigen ding. We zoeken iemand tussen de 19 en 23 jaar die nog studeert, netjes is en zo nu en dan in is om iets leuks te doen of een biertje/ wijntje te drinken! We vinden het ook gezellig om af en toe in het weekend wat te doen, dus zoeken dan ook iemand die niet elk weekend weg is. We zijn nu met 4 meiden en 2 jongens.Het is een kamer van maar liefst 16m² groot voor maar €340,- per maand inclusief gas/water/elektra en exclusief internet. (Dat kost nog een tientje) Badkamer, keuken en wc worden gedeeld met 6 huisgenoten. Er is een wasmachine beschikbaar. De locatie is ideaal: station Ede-Wageningen is ongeveer 5 minuten fietsen, de Hoogvliet zit op loopafstand en het centrum zit ook om de hoek.We zoeken iemand om vanaf 1 april bij ons in huis te komen. Stuur een privébericht waarin je wat over jezelf vertelt als je interesse hebt. De hospiteeravond volgt nog!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Maanderweg – 6711NG – Ede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Ede aan de Maanderweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Ede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Ede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 340
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Maanderweg in Ede

Maanderweg in Ede via Kamernet
Maanderweg in Ede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo