Maarten Harpertszoon Trompstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Maarten Harpertszoon Trompstraat - 1056HZ - Amsterdam beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Maarten Harpertszoon Trompstraat - 1056HZ - Amsterdam
Hi allemaal! Op zoek naar een plek waar je deze zomer kan verblijven in Amsterdam? In augustus is mij kamer in de Baarsjes beschikbaar, op 2 min lopen van tramhalte Admiraal de Ruijter. Je komt te wonen met 3 huisgenootjes die allemaal werken of bezig zijn met hun master. Mijn kamer is 16 m², en daarnaast deel je een ruime keuken, eetkamer, woonkamer, werkkamer en badkamer.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Maarten Harpertszoon Trompstraat – 1056HZ – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Maarten Harpertszoon Trompstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Maarten Harpertszoon Trompstraat in Amsterdam

Maarten Harpertszoon Trompstraat in Amsterdam via Kamernet
Maarten Harpertszoon Trompstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo