Majubastraat in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Majubastraat - 2572NT - Den Haag beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Majubastraat - 2572NT - Den Haag
3 SLAAPKAMER APPARTEMENT NABIJ HET ZUIDERPARK EN DE HAAGSE MARKT. HET IS ONGEVEER 10 MIN FIETSEN NAAR DE HAAGSE HOGESCHOOL EN 15 MIN FIETSEN NAAR HET CENTRAAL STATION. DEZE ADVERTENTIE IS VOOR DE KLEINSTE SLAAPKAMER, HET APPARTEMENT KAN OOK WORDEN VERHUURD EN GEDEELD DOOR TWEE PARTICULIEREN. IEDEREEN ZOU EEN GROTE KAMER EN EEN KLEINERE KAMER HEBBEN EN ZOUDEN TOILET, BADKAMER EN KEUKEN DELEN. ALS HET WORDT GEHUURD DOOR EEN 4 PERSONENGEZIN DAN IS EEN VERGUNNING VERPLICHTInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Majubastraat – 2572NT – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Majubastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 625
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Majubastraat in Den Haag

Majubastraat in Den Haag via Kamernet
Majubastraat in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo