Marco Polostraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Marco Polostraat - 1057WS - Amsterdam beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Marco Polostraat - 1057WS - Amsterdam
Ik ben opzoek naar een nieuwe gezellige huisgenoot voor een prachtige kamer van 15 vierkante meter in de baarsjes (west). Met mij deel je de woonkamer, badkamer en het balkon!Het appartement bevindt zich in een rustige straat en maar 10 minuten vanaf het centrum. Ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Marco Polostraat – 1057WS – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Marco Polostraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Marco Polostraat in Amsterdam

Marco Polostraat in Amsterdam via Kamernet
Marco Polostraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo