Marconistraat in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Marconistraat - 6533KW - Nijmegen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Marconistraat - 6533KW - Nijmegen
Lieve kamerzoekende dames (ook Internationals),Vanaf 1 april 2023 komt er een mooie studio vrij in ons huis in Grootstal/Nijmegen voor onbepaalde tijd. Het is een studio van +/-18 m2 met eigen woon/slaapkamer, douche, toilet, keuken en eigen ingang. Er is gemeenschappelijk was-droogmachine, stofzuiger, fietsenrek en een grote tuin aanwezig.Het is erg centraal gelegen (5-10 minuten fietsen naar Universiteit/HBO en CWZ, Radboud ziekenhuis). Winkelcentrum met de nodige winkels is een stukje verderop. De snelweg A73 is op 5 minuten afstand met de auto. Verder is er openbaar parkeerplaats voor de deur en de verbinding met het openbaarvervoer hier is goed.Studio ziet er prima uit. De huur is netto €665,- en er komt nog GWE kosten bij van €125,- en servicekosten van €75,-. Dus totaal €865,- bruto huur. Aanvraag huurtoeslag is mogelijk!Wij zijn op zoek naar een gezellige studerende of werkend meid van 23 -30 jaar, die het huis compleet en gezellig maakt. Denk jij dat je een leuke aanvulling bent in ons huis, stuur ons dan een reactie met wat leuke informatie over jezelf (wie je bent, leeftijd, waar en wat je studeert/werkt, waar je nu woont, hobby’s, hoe jij als persoon bent, etc).Wie weet word je uitgenodigd op onze kijkavond komende week.Groetjes, SenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Marconistraat – 6533KW – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Nijmegen aan de Marconistraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 665
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Marconistraat in Nijmegen

Marconistraat in Nijmegen via Kamernet
Marconistraat in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo