Margarethastraat in Ittervoort via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Margarethastraat - 6014AC - Ittervoort beschikbaar per 2024-10-05 in het mooie Ittervoort. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Margarethastraat - 6014AC - Ittervoort
Studio heeft 2 etages, begane grond is woonkamer, badkamer en toilet. 1ste etage is een vide en bevat een twee persoons bed.Keuken is gedeelde keuken in onze woning. Af en toe samen eten is gewenst. Ook samen activiteiten doen (spelletjes, film kijken enz) is mogelijkInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Margarethastraat – 6014AC – Ittervoort via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Ittervoort aan de Margarethastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Ittervoort. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Ittervoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Ittervoort- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1150
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Margarethastraat in Ittervoort

Margarethastraat in Ittervoort via Kamernet
Margarethastraat in Ittervoort via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo