Marie Curiestraat in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Marie Curiestraat - 6533HV - Nijmegen beschikbaar per 2023-04-15 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 47 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Marie Curiestraat - 6533HV - Nijmegen
Schitterend uitzicht op het zuiden van Nijmegen en geen bovenburen.Gelegen nabij universiteit, Goffertpark, ziekenhuizen, uitvalswegen en supermarkten. Modern complex gebouwd in 2008 met lift, gemeenschappelijke fietsenberging en een persoonlijke parkeerplaats. Deze parkeerplek is overdekt in tegenstelling tot de meeste andere parkeerplaatsen van het gebouw. Het complex wordt onderhouden middels een professioneel beheerde VvE en is dus in nette staat. Energielasten relatief gunstig aangezien het gebouw niet oud is.De galerij ligt iets terug t.o.v. de onderliggende appartementen. Hierdoor is er meer privacy. De galerij wordt gedeeld met drie andere appartementen. Verder kenmerkt het appartement een comfortabele, ruimtelijke opzet qua keuken/gang.Het appartement wordt *niet* gemeubileerd verhuurd. De volgende voorzieningen zijn wel inbegrepen: koel-vriescombinatie, 5 pits gasfornuis, oven, recirculatie afzuigkap, wasmachine met droogfunctie, gordijnen, laminaat, douchecabine, wastafelmeubel en kapstok. De slaapkamer bevat ook raamfolie tot halverwege het raam. Contracten voor energie (G/W/L) en internet dient u zelf te regelen.De foto’s zijn vorig jaar gemaakt. Momenteel is de groene muur in de woonkamer wit geverfd. Ook de muur in de slaapkamer is wit geverfd.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Marie Curiestraat – 6533HV – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Marie Curiestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1175
Aantal m2 – 47
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Marie Curiestraat in Nijmegen

Marie Curiestraat in Nijmegen via Kamernet
Marie Curiestraat in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo