Marwei in Delfstrahuizen via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Delfstrahuizen (Marwei) is een mooi in Delfstrahuizen welke per Tue, 05 Mar 2024 15:42:15 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Delfstrahuizen (Marwei) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Delfstrahuizen (Marwei)
Nieuwbouw appartement, 65m², woon- slaapkamer, luxe keuken, fijne locatie waarbij huurtoeslag mogelijk is. Check deze awesome nieuwbouwappartementen in Marwei, Delfstrahuizen Chillings tussen Landerijen en Tjeukemeer Jong, werkend en op zoek naar een te gekke plek om te wonen? Zoek niet verder! Met 4 nieuwbouwappartementen waar je zelfs huurtoeslag op krijgt, zit je hier gebakken. Chill…

Appartement in Delfstrahuizen (Marwei) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Delfstrahuizen aan de Marwei  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delfstrahuizen. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delfstrahuizen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 808.00
Aantal m2 – 65
Aantal kamers – 2

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Marwei in Delfstrahuizen

Marwei in Delfstrahuizen via Papayo.nl
Marwei in Delfstrahuizen via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo