Marwixstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Marwixstraat - 9726CD - Groningen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Marwixstraat - 9726CD - Groningen
Kamer te huur vlakbij hoofdstation en op loopafstand van centrum. Gezamenlijk gebruik van woonkamer, keuken (met afwasmachine), wc, douche en tuin (ca. 20 m2) met 1 andere bewoner (student 25 jaar). Water zit bij huurprijs inbegrepen, exclusief gas&licht (contract +/- €120,- p.m.)In principe tot 1 augustus 2023, maar met eventuele kans op verlenging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Marwixstraat – 9726CD – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Marwixstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 325
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Marwixstraat in Groningen

Marwixstraat in Groningen via Kamernet
Marwixstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo