Matenweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Matenweg - 7522LG - Enschede beschikbaar per 2024-08-08 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Matenweg - 7522LG - Enschede
Wij van Patio 8 zoeken een nieuwe huisgenoot! Over ons, wij zijn een gezellig mannen huis bestaande uit 6 studenten, en hopelijk straks 7, van verschillende studies met verschillende hobbies. Iedereen van ons is wel ergens actief bij een studie/sport vereniging, ondanks dat wordt er elke dag samen in onze woonkamer of buiten op ons eigen pleintje gegeten. We vinden het leuk om na het eten samen bank te hangen en om een spelletje te doen of wat tv te kijken. Over het huis en de kamer, we zijn een Patio woning wat betekend dat we een eigen pleintje voor de deur hebben met uitzicht op het bos. In de zomer is het daar lekker vertoeven in het zonnetje op een van de buiten banken of lekker te BBQ’en met de ondergaande zon. De kamer die vrijkomt is een kamer met een oppervlakte van 14m2 en je deelt de badkamer met 2 andere huisgenoten.Wij zoeken iemand die voor een langere tijd een kamer zoekt en het gezellig vind om gezamenlijke dingen te ondernemen maar ook zijn eigen hobbies heeft. Stuur ons vooral een berichtje als jij denkt dat je bij ons past. Dan plannen we een keer een momentje in om ee nkeer mee te eten zodat we nader kennis kunnen maken!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Matenweg – 7522LG – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Matenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 393
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Matenweg in Enschede

Matenweg in Enschede via Kamernet
Matenweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo