Matenweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Matenweg - 7522LK - Enschede beschikbaar per 2023-04-11 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Matenweg - 7522LK - Enschede
Huize Bovenmaat is een gezellig en divers huis waar op dit moment 4 mannen, 4 vrouwen en een kat wonen. We vermaken ons ‘s avonds met gezelschapsspellen, darten, tv, films, goede gesprekken en een biertje. We eten vaak samen en blijven daarna gezellig met een aantal mensen in de woonkamer hangen. Maandelijks hebben we een huisavond, waarop we dingen doen als een scavenger hunt of zwarte pietencursus. Eens in de zoveel tijd houden we een huisuitje en gaan we bijvoorbeeld naar de bioscoop, naar een escape room, meedoen aan een obstacle run of met z’n allen naar een feestje. Tegenwoordig kan dit ook uitstekend in onze eigen woonkamer, uitgerust met laserlampen en een rookmachine. Verder is de Vestingbar dichtbij, net als het zwembad. Ook hebben we eens per jaar een huisweekend, samen met oud-huisgenoten een kerstdiner en helpen we mee met een huisfeest organiseren voor 400 mensen. Denk jij bij ons te passen? Stuur dan een mailtje en wie weet ben jij onze nieuwe huisgenoot! De kamer heeft een eigen wastafel en een groot raam op het zuiden, met uitzicht op een vijver. Als je mazzel hebt, heb je ook uitzicht op een schildpad, vissen of een reiger. De badkamer wordt gedeeld met twee anderen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Matenweg – 7522LK – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Matenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 327
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Matenweg in Enschede

Matenweg in Enschede via Kamernet
Matenweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo