Mauvestraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Mauvestraat - 1073RK - Amsterdam beschikbaar per 2024-04-15 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Mauvestraat - 1073RK - Amsterdam
Kamer (12m2) te huur vanaf 15 april voor EUR 700 in appartement op begane grond in de bruisende Pijp, met tuin op Westen. Centraal gelegen, keuken, woonkamer, badkamer en tuin met zon gedeeld met mij (v). Ik zoek een vrouwelijke huisgenoot. Twee katten aanwezig in huis, dus het is belangrijk dat je van katten houdt! Bereidheid tot het verzorgen van de katten gewenst. Stuur me een berichtje om te komen kijken op donderdag 28 maart.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Mauvestraat – 1073RK – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Mauvestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 700
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Mauvestraat in Amsterdam

Mauvestraat in Amsterdam via Kamernet
Mauvestraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo