Meeuwerderweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Meeuwerderweg - 9724EW - Groningen beschikbaar per 2023-10-25 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Meeuwerderweg - 9724EW - Groningen
24 – 35 JAAR!!!!!Beste werkende kamerzoeker,Voor ons huis aan de Meeuwerderweg zijn wij opzoek naar 3 (!) nieuwe huisgenoten. Het huis bestaat uit een totaal van 5 personen waarbij de benedenverdieping bewoond blijft door 2 van de 5 mensen. De overige 3 mensen zullen per oktober het huis verlaten en hierdoor komt op de eerste verdieping een kamer vrij én op de tweede verdieping 2 kamers (ideaal voor als je samen met een vriend(in) wilt samenwonen). Wij zijn opzoek naar een werkend of studerend persoon aangezien wij een werkend huis zijn. Wij stellen het op prijs als iemand van diezelfde rust houdt en er aan wilt bijdragen om het huis schoon te houden. Verder maken wij geen gebruik van gezamenlijke huisavonden maar ben je altijd welkom voor een praatje. De hospiteeravond zal plaatsvinden op 11 september (afhankelijk van wanneer de meeste mensen kunnen).Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Meeuwerderweg – 9724EW – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Meeuwerderweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 240
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Meeuwerderweg in Groningen

Meeuwerderweg in Groningen via Kamernet
Meeuwerderweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo