Meidoornstraat in Bemmel via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Meidoornstraat - 6681ZP - Bemmel beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Bemmel. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 55 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Meidoornstraat - 6681ZP - Bemmel
BeschrijvingPer maart hebben we deze woningen beschikbaar in Bemmel, dichtbij Arnhem. Fraai gelegen in het centrum van Bemmel op 4 minuten loopafstand van debushalte. Veel voorzieningen zoals supermarkten en toegang tot het openbaar vervoer zijn gelegen op loopafstand.BuitenruimteDe eengezinswoningen zijn voorzien van een voor en achtertuin.Bijzonderheden – Woonoppervlak: 55m2 +. – De woning is per maart beschikbaar. – Wij zoeken voor deze woning één of twee bewoner(s).- Wij zoeken zelfstandige en verantwoordelijke bewoner(s). – Bewoners met groene vingers. – Voorkeur gaat naar bewoners van 18 tot en met 40 jaar. – Geen kinderen. – Geen huisdieren toegestaan. – Woning wordt (vrijwel) leeg opgeleverd.- Inkomensgrens is van toepassing. – Maandelijkse kosten van €200,- Excl. g/w/e . – opzegtermijn van 28 dagen – Op basis van bruikleen. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel en gratis in op onze website en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe bewoner van deze centrale eengezinswoningen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Meidoornstraat – 6681ZP – Bemmel via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Bemmel aan de Meidoornstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Bemmel. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Bemmel wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Bemmel- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 200
Aantal m2 – 55
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Meidoornstraat in Bemmel

Meidoornstraat in Bemmel via Kamernet
Meidoornstraat in Bemmel via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo