Merelstraat in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Merelstraat - 5022BV - Tilburg beschikbaar per 2023-03-14 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Merelstraat - 5022BV - Tilburg
Hoiii kamer zoekende mensen! Helaas gaan een paar huisgenootjes ons verlaten maar dat betekent we dat er 2 kamers vrij komt voor een zoekende student in Tilburg . We zijn een gemengd huis met (dan) 2 meiden en 1 jongen. We zouden het daarom leuk vinden als er een jongen en meisje bij ons komt wonen (20-23 jaar). We zoeken een net iemand die lekker sociaal is en houd van een goed feestje. Een aanwezig iemand dus! (En er tegen kan dat er veel Taylor Swift en Harry Styles muziek word gedraaid). Iets over ons: wij zijn Jordy (23), Renee (20) en Marit (23), een huis van 3 studenten en tussenjaar houdende die een 4de en 5de zoeken. Het huis is lekker divers: er staan plantjes, kaarsjes, en leuke lichtjes maar er hangt ook een Fomo show poster aan de muur. We zijn een best hecht huis die vaak samen op stap gaan, gezamenlijk eten en elkaars vrienden kennen. Voordat we uitgaan moet er altijd even snel een groepsfoto worden gemaakt en een herinnering op de muur worden geschreven. Maar na het uitgaan zitten we op de bank met z’n alle, allemaal onder de dekens uit te brakken met worlds toughest prisons, 1000lb sisters, of Gilmore Girl. Zodra Renee of Marit een tikkeltje emotioneel zijn, word Mamma Mia opgezet. We zoeken dus sociale, gezellige mensen die hier bij passen. Het huis ligt op 2 minuten fietsen van een Jumbo, 7 minuten fietsen van het centrum en van een Lidl, en om de hoek vind je een Döner zaak die tot 4 uur ‘s nachts open is. In de straat zelf staan meerdere studentenhuizen dus gezelligheid genoeg! Maximum 14 maart komt de grootste kamer uit ons huis vrij. Het gaat om de zolder van 15m2 voor €510 (inclusief gas water licht én WiFi, dus heel makkelijk maar 1 bedrag per maand). De andere kamer is €440 voor 9m2. De precieze datum is nog niet bekend, maar dat kunnen we dus nog even overleggen als je deel uit komt maken van ons mooie huisje. Bij deze kamer krijg je ook een stuk van de opslag/waskamer die naast je kamer is om je kledingkast neer te zetten! De prijzen zijn dus incl gas, water, licht en internet. We hebben een tuin en een schuur die word omgetoverd tot English Pub. We hebben het plan om van de tuin de gezelligste zomer chil plek te maken! We hebben een oven, magnetron, wasmachine, gezamenlijke woonkamer/badkamer, was kamer en een super grote koelkast.Dit was het dan, Huize La Quita samengevat! De kijkavond is 28 februari. Stuur me een berichtje op insta (maartlj) bij interesse! Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Merelstraat – 5022BV – Tilburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Merelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 510
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Merelstraat in Tilburg

Merelstraat in Tilburg via Kamernet
Merelstraat in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo