Merwedestraat in IJmuiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Merwedestraat - 1972VV - IJmuiden beschikbaar per 2024-06-03 in het mooie IJmuiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 29 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Merwedestraat - 1972VV - IJmuiden
Huize Merwede is een woning in IJmuiden die al 10 jaar wordt verhuurd aan jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar. In de woning is ruimte voor 4 bewoners. Je hebt een eigen ruime kamer. Daarnaast deel je de woonkamer, het washok en het gemeenschappelijk sanitair. Het is een ruimte, vrijstaand woning in het centrum en ligt op een rustige plek in IJmuiden. Met 5 minuten lopen ben je in het nationaal park Kennemerland en met 10 minuten fietsen ben je op het strand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Merwedestraat – 1972VV – IJmuiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad IJmuiden aan de Merwedestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in IJmuiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in IJmuiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in IJmuiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 29
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Merwedestraat in IJmuiden

Merwedestraat in IJmuiden via Kamernet
Merwedestraat in IJmuiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo