Meulmansweg in Woerden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Meulmansweg - 3441AT - Woerden beschikbaar per 2023-08-22 in het mooie Woerden. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Meulmansweg - 3441AT - Woerden
Wonen in het centrum van Woerden in een appartement op de begane grond? Dat kan nu in dit 2-kamerappartement aan de Meulmansweg!U betreedt het karakteristieke appartementencomplex via de gezamenlijke entree met bellenplateau enbrievenbussen. Via het trappenhuis loopt u drie treden omhoog naar de voordeur. Bij binnenkomst treft urechts de slaapkamer en de bergruimte met de aansluiting voor de wasmachine en droger. In de gangbevindt zich ook de intercom, het aparte toilet en de badkamer met regendouche en wastafel.Aan het eind van de gang bevindt zich de woonkamer. Deze is lekker licht door de ramen aan twee zijdenmet frans balkon en de open keuken met kookplaat, koelkast en combimagnetron. Het geheleappartement is voorzien van vloerverwarming en grotendeels lichte plavuizen. Er is een aparte bergingbeschikbaar.De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om te ontspannen: u loopt zo het gezellige centrum in metleuke winkels, diverse terrasjes en restaurants of maak een wandeling langs de Singel of in hetWestdampark. Het N.S.-station bevindt zich op fietsafstand, maar ook de uitvalswegen zijn makkelijk ensnel te bereiken. Kortom: een fijn appartement centraal gelegen in Woerden nabij alle voorzieningenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Meulmansweg – 3441AT – Woerden via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Woerden aan de Meulmansweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Woerden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Woerden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Woerden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1200
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Meulmansweg in Woerden

Meulmansweg in Woerden via Kamernet
Meulmansweg in Woerden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo