Mina Krusemanstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Mina Krusemanstraat - 7513HM - Enschede beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Mina Krusemanstraat - 7513HM - Enschede
Op zoek naar een nieuwe huisgenoot! ✨Hey daar!Wij zijn een gezellig studentenhuis met vijf bewoners, allemaal in de laatste fase van onze studie, master of aan het werk. Helaas gaat één van onze huisgenoten ons binnenkort verlaten, en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe huisgenoot!Wat wij belangrijk vinden:Samen eten: We houden ervan om te koken en samen te genieten van een lekkere maaltijd. Activiteiten: Van spontane filmavonden tot gezellige uitjes, we pakken graag dingen samen op. Gezelligheid: We zoeken iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van een hechte groep en graag mee doet met onze activiteiten.Wat wij bieden:Een fijne kamer van 20 m2 Een warme en open sfeer waar iedereen zich thuis voeltEen schoon en net huis en als er iets kapot gaat hebben wij klusjesman Jan!Regelmatig leuke activiteiten en spontane uitjesEen fijne balans tussen studeren en ontspanning.Een grote tuin met tuinhuisje die wij delen met onze burenBen jij die enthousiaste persoon die bij ons past? Stuur ons dan een berichtje met wat info over jezelf en waarom je graag bij ons wilt komen wonen. Groetjes,Villa PaprikaInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Mina Krusemanstraat – 7513HM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Mina Krusemanstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Mina Krusemanstraat in Enschede

Mina Krusemanstraat in Enschede via Kamernet
Mina Krusemanstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo