Molenpad in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Molenpad - 8921BG - Leeuwarden beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 19 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Molenpad - 8921BG - Leeuwarden
Een mooie kamer in een huis met 3 meiden aan het Molenpad. Er zijn 2 keukens in het huis, deze deel je dus maar met 1 iemand. Douche en wc worden gedeeld met iedereen. Er is een kleine tuin.Beschikbaar: vanaf 1 April tot 1 SeptemberOppervlakte kamer: +/- 19 m2Maandelijkse huur: €410 incl (+3,75 voor huur wasmachine)Borg: 1 keer de maandelijkse huurEenmalige kosten: in overleg eventueel wat spullen.Huisregels: wekelijks schoonmaakroosterVoorkeurstaal: nvtGeslacht: maakt niet uitHuisdieren: neeRoken: alleen buitenBen je op zoek naar een leuke tijdelijke kamer in Leeuwarden? Dan is dit je kans! 1 April ga ik op stage en komt deze heerlijke kamer vrij tot september. Alle meubels laat ik staan dus dan hoef je daar voor deze periode al niet meer naar opzoek. Je hebt ook een eigen koelkast in de keuken. Het is een ruime kamer op de bovenverdieping aan de straatkant met een raam. Centrum en supermarkt zijn op loopafstand (allebei ongeveer 10 min lopen). Van Hall Larenstein en NHL Stenden zijn ongeveer 5 minuten fietsen.In wat voor huis kom je terecht? In dit huis wonen 3 meiden. Er wordt af en toe samen gegeten maar dit gebeurt niet vaak. Iedereen doet vooral lekker haar eigen ding. Eens in de zoveel tijd wordt er een huis avondje georganiseerd waarbij er gezellig een wijntje wordt gedronken en wordt bijgekletst. Er worden geen huisfeestjes gegeven. Heb je interesse? Stuur mij een berichtje met wat informatie over jezelf!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Molenpad – 8921BG – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Molenpad en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 410
Aantal m2 – 19
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Molenpad in Leeuwarden

Molenpad in Leeuwarden via Kamernet
Molenpad in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo