Molenstraat in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Molenstraat - 5014NE - Tilburg beschikbaar per 2023-10-12 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 36 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Molenstraat - 5014NE - Tilburg
Modern appartement te huur in Tilburg! Prijs: €850 excl g/w/eGelegen op loopafstand van het centrum van Tilburg, aan de Molenstraat, ligt dit mooie appartement welke per direct beschikbaar is! Verhoogd wooncomfort door energielabel A en daardoor dus ook beduidend lagere energielasten. Verder is het appartement uitgerust met een moderne keuken (inclusief o.a. koelkast, vaatwasser en wasmachine/droger combinatie). Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping, is toegankelijk via een gezamenlijk portaal en beschikt over elektrische zonwering. Kortom een zeer compleet appartement welke per direct bewoond kan worden! Algemene bijzonderheden:- De minimale huurperiode is 1 jaar;- De waarborgsom is 2x de maand huur;- Voorschot voor elektra en water is van toepassing;- Verhuurder zal een kennismakingsgesprek met iedere (uiteindelijke) huurder aan gaan en op basis daarvan wel of niet tot gunning en dus een overeenkomst over gaan;- Appartement wordt leeg opgeleverd;- Mogelijkheid om per direct te huren;- Roken is niet toegestaan binnen;- Huisdieren zijn alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van eigenaar.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Molenstraat – 5014NE – Tilburg via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Molenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 850
Aantal m2 – 36
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Molenstraat in Tilburg

Molenstraat in Tilburg via Kamernet
Molenstraat in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo