Mottenbrink in Onnen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Mottenbrink - 9755PP - Onnen beschikbaar per 2023-02-18 in het mooie Onnen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Mottenbrink - 9755PP - Onnen
Deze kamer (12m2) maakt deel uit van een gestoffeerde woning die voornamelijk aan studenten wordt aangeboden. De woning is gelegen op comfortabele afstand van het centrum van Groningen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hou je van de natuur? Dit prachtige deel van de stad is omgeven door fris groen, zonder te afgelegen te zijn. Het is per direct beschikbaar voor 2-5 maanden, waarbij een verlengd contract per persoon wordt toegekend.Het huis is vooraf uitgerust met alle noodzakelijke basisvoorzieningen voor een rustig verblijf, inclusief maar niet beperkt tot: ADSL (wordt binnenkort aangesloten), krachtige wasmachine, keuken met vaatwasser en micro-oven. In de kamers vind je een comfortabel, voorgemonteerd basisbed met voldoende ruimte voor je spullen, een kast en een bureau om aan te studeren of te werken. Omdat het jouw kamer is, heb je (binnen redelijke grenzen) de vrijheid om je eigen persoonlijke touch toe te voegen! Op verzoek is ook een gratis elektrische fiets inbegrepen. Je hoeft het alleen maar te vragen. We regelen graag al het meubilair dat u nodig heeft, evenals andere voorzieningen. Oftewel een fijne plek om thuis te komen! Het huis zal naar verwachting in de nabije toekomst ook worden gedeeld met maximaal 3 andere studenten, maar we accepteren alleen rustige en beheerste huurders.Aanmelden is in principe mogelijkEr wordt korting op de huur aangeboden aan ambitieuze, hardwerkende studenten die graag een paar uur willen steken in het helpen van de verhuurder met een startend bedrijf. Stuur gerust een bericht als je interesse hebt en we vertellen je er graag meer over!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Mottenbrink – 9755PP – Onnen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Onnen aan de Mottenbrink en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Onnen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Onnen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Onnen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 495
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Mottenbrink in Onnen

Mottenbrink in Onnen via Kamernet
Mottenbrink in Onnen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo