Muldersweg in Staphorst via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Muldersweg - 7951DG - Staphorst beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Staphorst. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Muldersweg - 7951DG - Staphorst
Gegevens:In Staphorst: Ruime KAMER, ingebouwde KEUKEN [4x6m=25m2]en aparte SLAAPKAMER [4×4,5m=18m2] voor meisje. CV, Eigen balkon.Wasmachine, droger, internet aanwezig.toilet en douche gedeeld. 150m van bushalte/winkels , vrije opgang/fietsstallingperfecte staat! Prijs 410,00 all in. centrum StaphorstInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Muldersweg – 7951DG – Staphorst via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Staphorst aan de Muldersweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Staphorst. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Staphorst wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Staphorst- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 420
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Muldersweg in Staphorst

Muldersweg in Staphorst via Kamernet
Muldersweg in Staphorst via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo