Muntweg in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Muntweg - 6532TR - Nijmegen beschikbaar per 2023-03-24 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 48 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Muntweg - 6532TR - Nijmegen
Tijdelijk!Het betreft een appartement van ongeveer 50m2 op de Muntweg. Appartement aan het Goffertpark in Nijmegen. Vanuit de voordeur steek je de weg over en je bent in het Goffertpark. Gratis parkeren aan de straat, altijd voldoende parkeerplaatsen. 10 minuten fietsen naar de stad.Bij binnenkomst kom je in de woonkamer, gevolgd door de keuken (in dezelfde ruimte). Vervolgens loop je door de gang waar je de mogelijkheid hebt om de achtertuin te betreden (je mag gebruik maken van de achtertuin alleen deze wordt gedeeld met 3 andere mensen) Aan de rechterkant de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De laatste ruimte betreft een ruime slaapkamer van ongeveer 20m2. Zie foto’s.Het appartement is onderdeel van een twee-onder-een-kap woning (zit rechts aan de woning vast) Je hebt je eigen voordeur en achterdeur, dus appartment kan volledig los gezien worden van de woning. In de woning wonen 3 startende mannen tussen de 25 en 29 jaar oud. De huurprijs is 1150 euro inclusief gwl en internet voor 1 of 2 personen, van 24 maart tot 24 april.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Muntweg – 6532TR – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Muntweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1150
Aantal m2 – 48
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Muntweg in Nijmegen

Muntweg in Nijmegen via Kamernet
Muntweg in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo