Nassaulaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nassaulaan - 2628GJ - Delft beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nassaulaan - 2628GJ - Delft
Lieve toekomstige huisgenoot, Voor de periode van begin juli t/m half september komt er een kamer vrij op Nassaulaan (precieze data zijn onderhandelbaar). We wonen met negen meiden van verschillende leeftijden (18-22 jaar) die verschillende studies doen (Bouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Technische Wiskunde,Life, Science and Technology, Civiele Techniek en Bewegingstechnologie). Met negen ben je nooit alleen thuis, we eten vaak samen en houden ervan een drankje en een dansje te wagen, maar je bent ook helemaal vrij om je eigen ding te doen. Ons huis is vijf minuutjes lopen naar de TU Delft en tien minuten fietsen naar het centrum en het station. We hebben een grote gemeenschappelijke ruimte en een heerlijk dakterras waar we vaak eten en/of borrelen. De kamer is ongeveer 14 m2 en kost 350 euro per maand incl. g/w/l. De kamer is deels gemeubileerd met een bedframe, grote kast en bureau.Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen voor deze periode? Stuur mij (Annabel) dan een berichtje :), voor eventuele vragen kan je ons ook altijd berichten! Liefs, NLInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nassaulaan – 2628GJ – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Nassaulaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nassaulaan in Delft

Nassaulaan in Delft via Kamernet
Nassaulaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo