Neerstraat in Den Bosch via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Neerstraat - 5215AK - Den Bosch beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Den Bosch. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Neerstraat - 5215AK - Den Bosch
Mooie studentenkamer gelegen aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het pand bestaat uit 16 kamers, met een mooie algemene ruimte v.v. een ruime keuken en eettafels. De bewoners zijn Nederlandse- en internationale studenten, veelal van de HAS. De kamer is in verband met herontwikkeling beschikbaar t/m 31 december 2024. Het pand beschikt over een ruime algemene ruimte alsmede een ruime buitenruimte. In 5 minuten ben je op de fiets in het centrum en in 15 minuten bij Fontys. Er is een winkelcentrum op loopafstand. Bij reactie graag even iets over jezelf vertellen (wat je studeert, waar je vandaan komt etc.)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Neerstraat – 5215AK – Den Bosch via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Bosch aan de Neerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Bosch. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Bosch- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 518
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Neerstraat in Den Bosch

Neerstraat in Den Bosch via Kamernet
Neerstraat in Den Bosch via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo