Neptunusstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Neptunusstraat - 9742JL - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 23 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Neptunusstraat - 9742JL - Groningen
Vanaf 1 April (in overleg eerder) komt er een kamer vrij in ons huis aan de Neptunusstraat in Paddepoel. Je komt er te wonen met 4 anderen, waaronder Internationals. De voertaal in huis is dan ook voornamelijk Engels. De kamer is ruim ingedeeld en licht door de vele ramen. Het oppervlak is ongeveer 23m2. De badkamer, keuken en gemeenschappelijke ruimte worden gedeeld met vier huisgenoten. Daarnaast beschikt het huis over een oprit, tuin en een schuurtje voor fietsen. Winkels, en zelfs het Zernike, zijn op loopafstand. Verder is het ongeveer 12 minuten fietsen naar de Grote Markt.De kamer kost €500 p/m inclusief g/w/e, internet, schoonmaakster e.d. Verder komt de kamer niet in aanmerking voor huurtoeslag!Wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot die al verder in zijn/haar studie is. Onze voorkeur gaat naar een Nederlandse mannelijke student, maar dit is geen vereiste. Past dit bij jou? Stuur dan gerust een bericht met wat informatie over jezelf!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Neptunusstraat – 9742JL – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Neptunusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 23
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Neptunusstraat in Groningen

Neptunusstraat in Groningen via Kamernet
Neptunusstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo