Nicolaas Beetslaan in Voorburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Nicolaas Beetslaan - 2273RD - Voorburg beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Voorburg. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 46 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Nicolaas Beetslaan - 2273RD - Voorburg
Centraal gelegen 2 kamer appartement met berging voor fietsen in Voorburg te huur per 1 april 2023. Loopafstand van Station Laan van NOIndie met directe verbindingen naar Delft/Leiden/Den Haag/Amsterdam en tram & bus naar Scheveningen en Haag Centrum.Appartement bevindt zich op 3e verdieping, zonnig balkon gelegen op het zuiden & vrij uitzicht over groen.Entree & slaapkamer Hulsta ingebouwde kasten voor het opbergen van uw kleding & spullen.Neem contact op via mail voor een bezichtigingsafspraak.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Nicolaas Beetslaan – 2273RD – Voorburg via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Voorburg aan de Nicolaas Beetslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Voorburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Voorburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Voorburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 950
Aantal m2 – 46
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nicolaas Beetslaan in Voorburg

Nicolaas Beetslaan in Voorburg via Kamernet
Nicolaas Beetslaan in Voorburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo