Nieuwe Blekerstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Nieuwe Blekerstraat - 9718EE - Groningen beschikbaar per 2024-01-08 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 58 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Nieuwe Blekerstraat - 9718EE - Groningen
Deze centraal gelegen accommodatie is smaakvol ingericht. Het is een schipperswoning uit de 19e eeuw gelegen nabij het centrum van Groningen. In 5 minuten begeef je je in het hart van de stad. De woning heeft 1 slaapkamer, een woonkamer, kantoor en kleedruimte, een tuintje en een fijne keuken. Het is mogelijk gebruik te maken van de beschikbare fietsen.De woning is beschikbaar vanaf januari 2024!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Nieuwe Blekerstraat – 9718EE – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Blekerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 58
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwe Blekerstraat in Groningen

Nieuwe Blekerstraat in Groningen via Kamernet
Nieuwe Blekerstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo