Nieuwe Ebbingestraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nieuwe Ebbingestraat - 9715BC - Groningen beschikbaar per 2024-06-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nieuwe Ebbingestraat - 9715BC - Groningen
Leuke studio met aparte slaapkamer en dakterras. Studio: woonkamer (17 m2) met eigen keukenblok en inbouwkast op de tweede verdieping. Aparte slaapkamer (7m2). CV met thermostaat. Badkamer met douchecabine en wastafel, apart toilet en dakterras delen met 1 jonge vrouw. Kale huur: € 550,00 Gas/water/licht/gemeentelijke belasting/servicekosten € 165,00. Totale huur inclusief € 715,00. Geen huurtoeslag mogelijk. Locatie: Nieuwe Ebbingestraat, aan het Noorderplantsoen met veel voorzieningen en winkels op loopafstand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nieuwe Ebbingestraat – 9715BC – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 715
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

Nieuwe Ebbingestraat in Groningen via Kamernet
Nieuwe Ebbingestraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo