Nieuwe Schrans in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nieuwe Schrans - 8932HA - Leeuwarden beschikbaar per 2023-03-15 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nieuwe Schrans - 8932HA - Leeuwarden
In één van de leukste wijken van Leeuwarden op steenworp afstand van het station en het centrum komt een superfijne kamer met eigen keukentje vrij. Winkelstraat de Schrans vind je om de hoek. Hogeschool van Hall Larenstein is 2 minuten fietsen. NHL Stenden is 10 minuten fietsen. Je deelt het huis met 4 andere studenten. Het huis is netjes en schoon. De kamer is licht en ongeveer 16 m2. Genoeg ruimte voor een 2 persoons bed, grote kast en een bureau/tafel en eventueel nog een bankje. Lijkt het je wat? Ik laat je de kamer graag zien. Dit kan live of bijvoorbeeld via FaceTime. De kamer is beschikbaar vanaf 1 april. In overleg kun je er vroeger of later in.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nieuwe Schrans – 8932HA – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuwe Schrans en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 395
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwe Schrans in Leeuwarden

Nieuwe Schrans in Leeuwarden via Kamernet
Nieuwe Schrans in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo