Nieuwstad in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nieuwstad - 9711JN - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nieuwstad - 9711JN - Groningen
Nieuwstad (Groningen centrum) – Per 1 april – AfstudeerhuisHuize Nieuwstad, een rustig huis in de mooist verlichte straat van Groningen zoekt een nieuwe huisgenoot, omdat één van ons helaas de stad gaat verlaten. In ons huis hangt een relaxte sfeer, eten we vaak samen en drinken we regelmatig samen een biertje of wijntje terwijl we een goede of minder goede film aanzetten. Verder lopen we vaak bij elkaar naar binnen voor een praatje en staan onze deuren eigenlijk altijd open. Hiernaast organiseren we af en toe ook iets leuks buitenshuis. De kamer is ongeveer 12m2 en kost maar 291 euro per maand inclusief g/w/l. Je deelt met drie (nette) huisgenoten de badkamer, het royale dakterras met zithoek (die we nodig moeten upgraden) en onze keuken met verhoogde eettafel/bar. Zoals bovenaan vermeld komt de kamer dus vrij per 1 april! We zijn opzoek naar iemand die in de eindfase van z’n studie zit en denkt goed te passen bij de bovenstaande omschrijving! Lijkt het je mooi om bij ons te komen wonen? Stuur dan even een berichtje we nodigen je dan graag uit voor de hospi op dinsdag 14 maart!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nieuwstad – 9711JN – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Nieuwstad en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 290
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwstad in Groningen

Nieuwstad in Groningen via Kamernet
Nieuwstad in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo