Nispensestraat in Roosendaal via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Roosendaal (Nispensestraat) is een mooi in Roosendaal welke per Fri, 31 May 2024 04:12:17 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Roosendaal (Nispensestraat) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Roosendaal (Nispensestraat)
Per direct beschikbaar in het centrum van Roosendaal: een 2-kamer appartement Het appartement is gelegen in het centrum van Roosendaal en heeft verder uitzicht op de winkelstraat. Binnen enkele minuten bevindt u zich midden in het centrum van Roosendaal, u vindt hier alle gewenste voorzieningen zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en café’s. Tevens zijn er diverse bushaltes op…

Appartement in Roosendaal (Nispensestraat) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Roosendaal aan de Nispensestraat  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Roosendaal. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Roosendaal- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1150.00
Aantal m2 – 61
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nispensestraat in Roosendaal

Nispensestraat in Roosendaal via Papayo.nl
Nispensestraat in Roosendaal via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo