Noorderhagen in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noorderhagen - 7511EM - Enschede beschikbaar per 2023-03-08 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noorderhagen - 7511EM - Enschede
Hallo aankomend/huidig student!Wij zijn vijf mannen en hebben een groot huis in hartje Enschede, ‘t Saethuys. Wij zijn op zoek naar een student die actief is buitenshuis in het studentenleven of dat wil gaan zijn, gezellig samen wil eten met zijn huisgenoten en daarnaast ook af en toe een goed gesprek wil hebben. Tijdens de wekelijkse huisavond organiseren we regelmatig wat of drinken gewoon lekker een biertje.Het huis bevindt zich midden in het centrum, tegenover de supermarkt en is een halve minuut kruipen vanaf de oude markt, waar leuke restaurants, koegen en terrasjes te vinden zijn. Kortom, het is een perfect huis voor een echte student. Het heeft een authentieke keuken en een grote woonkamer. Er zijn twee badkamers (waarvan 1 met een bad) en 3 WC’s. In de ruime tuin op het zuiden hebben we een buitenkeuken met mooie BBQ.Een kamer is vrij vanaf 1 mei.Wil jij onze nieuwe huisgenoot zijn? Stuur dan even een berichtje waar je wat over jezelf verteld en dan nodigen we je uit!Ps. als je insta hebt laat ook even je gebruikersnaam achter!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noorderhagen – 7511EM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Noorderhagen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 275
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderhagen in Enschede

Noorderhagen in Enschede via Kamernet
Noorderhagen in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo