Noorderhagen in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noorderhagen - 7511EJ - Enschede beschikbaar per 2024-09-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noorderhagen - 7511EJ - Enschede
Hoihoi! Op dit moment zijn we op zoek naar een gezellige jongen of meid die vanaf 1 september bij ons wil komen wonen! Wij zijn huize Fata Morgana, waar een warme sfeer en gezelligheid altijd hoog in het belang staat. We zijn een gemengd huis bestaande uit vijf enthousiaste studenten die erg actief zijn in het bruisende studentenleven. Maar niet alleen daar, ook binnen ons huis zijn we volop in beweging. Op iedere maandag hebben we huisavond, een moment waarop we wat leuks gaan doen met elkaar. Waarbij het per keer verschilt wat we gaan doen! Door de week eten we graag samen, zo belanden we samen in de Jumbo om daar nog te bedenken wat we gaan koken. Gelegen aan de Noorderhagen, bevinden we ons op slechts een steenworp afstand van het centrum, dus kan je rollend naar de Oude Markt. Het pareltje van ons huis is het adembenemende dakterras, waar we graag in de zomer eten en borrelen. Bij huize Fata Morgana hoort ook traditie, zo organiseren we jaarlijks een gezellig huisweekend (dit jaar zijn we naar Gent geweest!). Ook hebben we een jaarlijkse kerstdiner, waarbij ook oud huisgenoten terugkomen. Klinkt dit als de plek waar jij je thuis zou willen voelen? Stuur ons dan een berichtje!Morgan ‍♀️ Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noorderhagen – 7511EJ – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Noorderhagen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 305
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderhagen in Enschede

Noorderhagen in Enschede via Kamernet
Noorderhagen in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo