Noorderhagen in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noorderhagen - 7511EM - Enschede beschikbaar per 2023-08-18 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noorderhagen - 7511EM - Enschede
Wij zijn Huize Slappe Tuba,een alom bekend Heerenhuis aan de Noorderhagen, bewoond door zes mooie gasten. HST is gelegen in hartje centrum, op kruipafstand van de Oude Markt. Oftewel, dé perfecte uitvalsbasis voor een fraaie studententijd!Onze zeer hechte huiscultuur staat garant voor altijd gezellige huis avonden, escalerende huizen borrels, een legendarisch kerstdiner, leuke festivals en natuurlijk het befaamde HuiSweekenT. Ook komen oud huisbewoners vaak weer over de vloer als ze in Enschede zijn, en anders komen ze sowieso bij het jaarlijkse oude lullen diner, de oude lullen BBQ en de HST lustrumreis.Daarnaast koken we elke dag samen, helemaal op de maandag; wanneer we allemaal thuis eten en de avond inluiden met een pilsje. De ene keer checken we een dikke blockbuster, het andere moment zetten we ‘t lekker op het zuipen. Of je nou brak bent, snoeihard wil chillen, of wilt studeren, er is altijd een relaxte sfeer in onze woonkamer.Naast het huis zijn wij ook allemaal actief bij het studentenleven in Enschede. Met een mix van Audentis, Taste en verschillende Disputen leer je binnen de kortste keren genoeg mensen kennen.Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en actief ingestelde huisgenoot die een ontzettend gave en levendige studententijd tegemoet wil gaan! Ons statige pand uit 1906 heeft een zowel rijk aangeklede als grote woonkamer, balkon met uitzicht op de Oude Markt, dakterras met palmboom en loungeset, twee badkamers en een luxe nieuwe keuken die in 2022 geplaatst is. Kortom, we zijn van alle gemakken voorzien!De openstaande kamer is ongeveer 20m2. Gas, elektra, internet, TV, wasmachine en droger zitten bij de huur in. De Kamer is beschikbaar vanaf 1 juli.Wil jij onze nieuwe huisgenoot zijn? Stuur dan een leuk berichtje waar je wat over jezelf vertelt met een foto (of insta) en dan nodigen we je binnenkort uit op HST.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noorderhagen – 7511EM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Noorderhagen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 267
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderhagen in Enschede

Noorderhagen in Enschede via Kamernet
Noorderhagen in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo