Noorderhagen in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noorderhagen - 7511EL - Enschede beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noorderhagen - 7511EL - Enschede
**Dutch SPEAKING Students Only**Als er één huis is waar je in het Enschedese studentenleven niet omheen kan, is het Huize Heilige Hubertus. Dit is ons geheel eigen Herenhuis, wat betekent dat het huis wordt beheerd door oud bewoners. Het huis is gevestigd in één van de meest karakteristieke, grote en oude panden in hartje Enschede; ideaal gelegen tussen Oude Markt en Station Enschede.Op dit studentenhuis houden wij ervan om veel te ondernemen, zowel gezamenlijk als individueel. Zo organiseren wij elk jaar het grootste en gaafste huisfeest van Nederland met honderden bezoekers uitgedost in de gekste outfits. Vraag het aan willekeurige studenten uit Enschede en zij zullen dit beamen. Verder heeft iedere bewoner een actief bestaan in de Enschedese studentenwereld en heerst er een hecht huisleven. Zo koken en eten we bijvoorbeeld elke dag samen, drinken we regelmatig een Huisborrel, gaan we naar de bios of fietsen we naar de universiteit om te studeren of sporten.Momenteel zijn wij op zoek naar 2 nieuwe huisgenoten. Dus, ben jij een actieve, enthousiaste (aankomend) UT student en wil je alles, maar dan ook alles, uit je studententijd halen? Dan zien we jou graag in ons midden. Stuur je foto door met motivatie voor ons huis. Dan nemen wij snel contact op!Kamer is beschikbaar per 1 augustus. In overleg eerder mogelijk.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noorderhagen – 7511EL – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Noorderhagen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 340
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderhagen in Enschede

Noorderhagen in Enschede via Kamernet
Noorderhagen in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo