Noorderwagenplein in Lelystad via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein) is een mooi in Lelystad welke per Tue, 23 Jan 2024 05:12:15 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein)
Te huur: Appartementen in Lelystad In een recent gerenoveerd complex aan het Noorderwagenplein in Lelystad hebben wij diverse appartementen en studio’s beschikbaar. De appartementen varieren in afmeting van 50 m² tot 77 m². Het complex is centraal gelegen. Voorzieningen zoals winkelcentrum ’t Lelycentre, het Stadspark en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het appartement is voorzien van: Woonkamer met open keuken Slaapkamer De studio’s…

Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Lelystad aan de Noorderwagenplein  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Lelystad. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Lelystad- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1024.00
Aantal m2 – 73
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderwagenplein in Lelystad

Noorderwagenplein in Lelystad via Papayo.nl
Noorderwagenplein in Lelystad via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo