Noorderweg in Noordwijk via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Noorderweg - 9824PA - Noordwijk beschikbaar per 2023-10-10 in het mooie Noordwijk. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Noorderweg - 9824PA - Noordwijk
Voor 6 maanden te huur, sfeervolle loft, met veel privacy. Geschikt voor 2 tot maximaal 3 personen. Bushalte naar Groningen op 5 minuten fietsen. Reistijd naar centrum Groningen ongeveer 20 minuten. Interliner vertrekt 2 keer per uur. Deze loft beschikt over een eigen ingang, zelfstandige badkamer met toilet, keuken en buitenplaatsje.Er is een ruime slaapkamer voor 2 personen en een kleine slaapplaats voor 1 persoon. Voorzien van benodigde apparatuur zoals vaatwasser, wasmachine, wasdroger, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Volledig gemeubileerd. Bedlinnen, handdoeken etc. Voorschot van €200,- per maand voor gas, water, elektra, inclusief. Er is een meter om het verbruik te registreren. Feesten en partijen niet toegestaan, niet roken, geen huisdieren, geen geluidsoverlast. Huursubsidie niet mogelijk.Borg €500,-Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Noorderweg – 9824PA – Noordwijk via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Noordwijk aan de Noorderweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Noordwijk. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Noordwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Noordwijk- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1500
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderweg in Noordwijk

Noorderweg in Noordwijk via Kamernet
Noorderweg in Noordwijk via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo